NYTT OM FOLK

Ny konstituert prorektor ved Høgskolen i Østfold

Fra nyttår trer Trine Eker Christoffersen inn i rollen som konstituert prorektor forskning. 

Trine Eker Christoffersen sammen med rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen.
Publisert Oppdatert

Under høgskolestyrets møte 7. desember ble Trine Eker Christoffersen konstituert som prorektor forskning ved Høgskolen i Østfold fra 1. januar 2024. Hun vil fra samme tidspunkt tre inn som rektors stedfortreder, skriver Høgskolen i Østfold på sine nettsider. 

Christoffersen erstatter Kristi Cecilie Grønvold Bache som 1. januar går over stilling som prorektor for forskning og kunstnerisk arbeid ved Høyskolen Kristiania. 

— Selv om jeg veldig gjerne skulle ha beholdt Bache ved Høgskolen i Østfold, blir det spennende å tre inn i en ny rolle som prorektor forskning fra nyttår. Det er mye som skjer ved institusjonen om dagen og jeg skal bidra så godt jeg kan til at høgskolen lykkes med sine målsettinger i den perioden jeg er konstituert, sier påtroppende prorektor for forskning Trine Eker Christoffersen.

Christoffersen sier det vil bli krevende, men at det er mange dyktige og motiverte folk på høgskolen hun ser fram til å jobbe med. 

— Trine Eker Christoffersen har solid kunnskap om høgskolen og har vært en av de mest sentrale ressursene i oppbyggingen av høgskolens phd-program, hun er engasjert på høgskolens vegne, nyter stor respekt i organisasjonen og har vært en svært god kollega i mange år. Jeg ser frem til fortsettelsen, godt samarbeid til høgskolens beste og gratulerer Trine hjerteligst med ny rolle, skriver rektor Lars-Petter Jelsness Jørgensen, i en e-post til Khrono.

Prorektor for utdanning ved Høgskolen i Østfold, Annette Veberg Dahl, sa opp samtidig med Bache, og skal også over i annen stilling.

Powered by Labrador CMS