toppjobb

Ny toppdirektør ansatt på OsloMet

Vigdis By Kampenes er ansatt som ny direktør for organisasjon og infrastruktur på OsloMet.

Publisert Oppdatert

Styret ved OsloMet ansatte torsdag formiddag Vigdis By Kampenes som direktør for organisasjon og infrastruktur.

Det var 18 søkere til stillingen, men Kampenes var ikke en av de åpne søkerne.

Stillingen ble ledig etter at Asbjørn Seim sluttet for å bli kommunalsjef for HR og utvikling i Sandefjord kommune.

Line Haugen, som har fungert i stillingen siden 25. april, var en av søkerne. Nå skal hun fungere videre i stillingen til Kampenes starter 1. oktober, før hun går tilbake til stillingen som økonomidirektør ved OsloMet.

Kommer fra Forsvarsbygg

Kampenes er nå leder av avdeling for prosjekt og utvikling i Forsvarsbygg, der hun har ansvaret for investeringsporteføljen på fem milliarder kroner årlig og er en del av toppledelsen.

Vigdis By Kampenes.

Tidligere har hun vært avdelingsdirektør i Statsbygg, forsker i Simula og selvstendig næringsdrivende. Kampenes har en doktorgrad i informatikk og mastergrad i statistikk, opplyser OsloMet på sine internsider.

— Jeg ser frem til å bli en del av OsloMet og delta i videreutviklingen av universitetet sammen med rektor, øvrig ledelse, tillitsvalgte og ansatte. Som tidligere forsker vender jeg nå tilbake til akademia, og til en spennende institusjon som leder an i kunnskapsutviklingen, sier Kampenes.

En del av rektors ledergruppe

Divisjon for organisasjon og infrastruktur omfatter fagområdene økonomi, HR, eiendom, IKT, dokumentforvaltning, sikkerhet og beredskap, og samfunnskontakt og kommunikasjon. Som leder for divisjonen vil Kampenes sitte i rektors ledergruppe.

– Jeg er glad for å få Vigdis med på OsloMet-laget. Hun har lang erfaring og ikke minst høy kompetanse som leder innenfor digitalisering og organisasjonsutvikling. Hennes kunnskap om utvikling av eiendomsporteføljer vil også komme svært godt med i fasen vi er inne i nå, sier rektor Christen Krogh på internsidene.

Han påpeker at Kampenes også har bakgrunn som forsker.

– Det er et viktig perspektiv å ha med seg at alle arbeidsoppgaver ved universitetet handler om å kunne levere best mulig utdanning, forskning og formidling, sier Krogh.

Powered by Labrador CMS