UiO lyser ut seks instituttlederstillinger

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frode Helland er dekan ved Det humanistiske fakultet. Han skal få seks nye kollegaer. Foto: Siri Øverland Eriksen

Det humanistiske fakultetet ved Universittet i Oslo lyser ut seks ledige stillinger som instituttleder. Dette skriver Uniforum. Stillingene er på åremål, fra 2021-24.

Instituttene som skal få ny leder er Institutt for arkeologi, konservering og historie (IAKH), Institutt for filosofi, idé- og kunsthistorie og klassiske språk (IFIKK), Institutt for kulturstudier og orientalske språk (IKOS), Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk (ILOS), Institutt for lingvistiske og nordiske studier (ILN), og Institutt for musikkvitenskap (IMV).

— Å lede et institutt er derfor en utrolig viktig jobb, kanskje den viktigste på universitetet, og det er morsomt, interessant og utfordrende! Vi håper på gode søkere som vil lede Norges fremste humanistiske fagmiljøer, i tett samarbeid med fremragende administrasjoner. Det sier dekan Frode Helland til fakultetes nettsider.

Felles for alle stillingene er at det er ønskelig med professorkompetanse, minimum førsteamanuensiskompetanse. Søkerne må beherske et skandinavisk språk, men også ha gode engelskkunnskaper. (Eva Tønnessen / Khrono)

Powered by Labrador CMS