Bidrar med inspirasjonsseminarer til studentene

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høyskolen Kristiania tilbyr en rekke faglige inspirasjonstimer digitalt, for å bedre studiehverdagen til studentene sine i desse koronatider.

PR- og reklamebyråene Gambit H+K og JCP PRAD er blant næringslivsaktørene som nå tilbyr seminarer for faglig påfyll og inspirasjon, opplyser høgskolen i en pressemelding.

Høyskolen Kristiania

– ­Vi ser at det er behov for lystbetonte samlinger i tillegg til forelesninger og gjennomgang av eksamensstoff, sier en av initiativtakerne bak, Ester Conings Vanvik, studieprogramleder og høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania.

Det første inspirasjonsseminaret ble avholdt allerede torsdag i forrige uke over videotjenesten Zoom. Der holdt Mina Gerhardsen, generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, et innlegg om helsemyndighetenes vanskelige balansekunst mellom det å bidra til å stoppe smittespredning og gi økt håp til befolkningen.

Også Jannicke Josefsson-Ruud fra JCP PRAD har holdt et seminar der hun snakket om kundecaser og leveranser fra byrået.

– Vi har flere navn på blokka som ønsker å bidra, og vi kommer til å oppdatere våre nettsider med utfyllende informasjon om hvilke inspirasjonsseminarer som blir satt opp, sier Conings Vanvik i meldingen.

(Ragnhild Vartdal / Khrono)

Powered by Labrador CMS