ny jobb

Går fra OsloMet til NMBU

Viserektor ved OsloMet, Per-Martin Nordheim-Martinsen, blir dekan på NMBU.

Viserektor Per Martin Nordheim Martinsens åremål ved OsloMet går ut til sommeren. 1. august begynner han som dekan ved NMBU.
Publisert

Per Martin Nordheim-Martinsen har vært viserektor for forskning og utvikling ved OsloMet siden 1. august 2019.

Han søkte om et nytt åremål, men styret ved OsloMet ansatte 24.mars Tanja Storsul, direktør ved Institutt for samfunnsforskning, i stillingen.

Nå blir Nordheim-Martinsen i stedet dekan ved Fakultet for landskap og samfunn ved NMBU fra 1. august. Ansettelsen ble vedtatt i et ekstraordinært styremøte ved NMBU 17. april.

Fakultet for landskap og samfunn består av fagmiljøer innenfor internasjonale miljø- og utviklingsstudier, by- og regionplanlegging, landskapsarkitektur, eiendomsfag og folkehelsevitenskap.

— Jeg ser fram til å ta fatt på jobben som dekan for et fakultet ved NMBU som tilbyr framtidsrettede og etterspurte utdanninger med utgangspunkt i svært kompetente fagmiljøer. Og så håper jeg å kunne fortsette å holde kontakten med OsloMet for å legge til rette for fremtidig samarbeid mellom universitetene, sier Norheim-Martinsen på OsloMets ansattesider.

OsloMet-rektor Christen Krogh gratulerer Norheim-Martinsen med ansettelsen og takker for dedikert innsats for OsloMet.

– Per Martin har bidratt vesentlig til at universitetet har styrket sin posisjon som forskningsuniversitet. Han har blant annet bidratt til økt profesjonalisering av forskningsadministrasjonen og hatt en viktig rolle i å lede universitetets satsinger på bærekraft og innovasjon, sier han.

Powered by Labrador CMS