Nytt om folk

Hun er ny kommunikasjons­sjef i Volda

Mona Nordal Johnsen (48) startet 1. november som ny leder for kommunikasjonsavdelingen ved Høgskolen i Volda.

Kommunikasjonssjef ved Høgskulen i Volda, Mona Nordal Johnsen, begynte i stillingen 1. november
Publisert

Høgskulen i Volda har fått ny kommunikasjonssjef. 

Mona Nordal Johnsen jobbet inntil nylig som seniorrådgiver ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Men fra 1. november tok hun over som ansvarlig for kommunikasjonsavdelingen og flyttet vestover. 

Det opplyser Høgskulen i Volda i sitt nyhetsbrev. 

Johnsen har mer enn 20 års erfaring fra utdanningssektoren, opplyser høgskolen. 

Fem år i jobben

Johnsen erstatter Line Lauvsnes Oddekalv, som hadde sin siste dag i jobben i mai. Hun begynte da som kommunikasjonsansvarlig i Sparebank1 SMN. 

Oddekalv har hatt jobben de siste fem årene. I et intervju med Kom24 sier hun at hun har hatt det fint der hun har vært, men kalte stillingsutlysningen til Sparebank1-jobben for en sjelden mulighet. 

— Alle kulepunktene i annonsen var noe jeg har erfaring med og digger å holde på med, sier hun til nettavisen. 

På vei ut døren tok hun til orde for mer omstillingsvilje og utvikling i akademia. 

— Jeg heier på mer omstillingsvilje og utvikling i akademia, kanskje primært fra dem som skal sette rammer og mål for sektoren. 

Nytt lederteam

Ansettelsen av Johnsen er en av flere nye ledere ved høgskolen. I august tok Odd Helge Mjellem Tonheim over som rektor etter åtte år med Johann Roppen som øverste leder. Tonheim ble valgt for en fireårsperiode. 

I mars ble det også klart at høgskolen har fått tre nye dekaner. Ny dekan for avdeling for humanistiske fag og lærerutdanning er Silje Ims Lied, Jorunn Fure er ny dekan for avdeling for samfunnsfag og historie, mens nåværende rektor ved Stryn kulturskule, Jon Are Steen, ble ansatt som dekan ved avdeling for kulturfag.

Powered by Labrador CMS