Tatt på fersken?

Mener professor onanerte under Zoom-forelesning

Student filmet det hun mener er en onanerende professor. Professoren, som fikk sparken fra universitetet han jobbet for, skylder på prostataproblemer. Han har nå saksøkt universitetet.

En Zoom-forelesning ved Fordham University i Bronx tok en noe uvntet vending. Nå saksøkes universitetet både av den ene og den andre.
En Zoom-forelesning ved Fordham University i Bronx tok en noe uvntet vending. Nå saksøkes universitetet både av den ene og den andre.
Publisert

Det var 10. september i fjor at den mildt sagt spesielle hendelsen skjedde.

Anledningen og stedet for sakens begivenhet var under en digital forelesning på Zoom, i regi av Fordham University i New York, skriver New York Post.

«Oh fuck yeah»

Studenten Andrea Morin var rask med å ta opp mobiltelefonen og filme det hele, og sikret seg videobevis for det både hun og universitetsledelsen altså mener er en onanerende professor.

Fordham University, New York.
Fordham University, New York.

Morin hevder hun observerte professoren, 68 år gamle Howard Robinson, i ett og et halvt minutt. I løpet av disse 90 sekundene skal professoren ha dirret på stolen, pustet hardt og blant annet uttalt «oh fuck yeah».

Hendelsen skjedde etter at flere andre studenter hadde forlatt forelesningen. Morin var fortsatt til stede, riktignok med svart skjerm, som følge av at hun egentlig var syk denne dagen.

Fikk sparken

Morin rapporterte hendelsen og sendte filmen til universitetsledelsen, som etter hvert anmeldte professoren til politiet. I et skriftlig svar til anmeldelsen hevder professor Robinson at han som følge av erektil dysfunksjon og lave testosteronnivåer ikke er i stand til å få ereksjon eller til å onanere.

Det ble ingen rettssak, men Robinson fikk etter hvert sparken som professor ved Fordham University som følge av hendelsen. Nå har 68-åringen bestemt seg for å saksøke universitetet fordi han mener at han ikke fikk sjansen til å forsvare seg skikkelig mot anklagene gjennom en ordinær rettshøring før han fikk sparken.

Grunnen til at han ikke fikk lov til dette var at universitetet mente anklagene ikke falt innunder den såkalte Title IX-borgerrettighetsloven, noe Robinson og hans advokater mener er totalt feil. Hendelser som faller innunder Title IX krever en rettferdig rettergang, noe Robinson mener at han ikke har fått.

At universitetet mener hendelsen ikke faller innunder Title IX er ifølge Robinsons advokater totalt uforståelig.

Morin har også saksøkt universitetet

Det hører med til historien at også studenten, Andrea Morin, har saksøkt Fordham University, ettersom hun mener at hun har blitt urettferdig behandlet av professoren som overtok som foreleser etter at Howard Robinson fikk sparken.

Hun mener den nye professoren har gitt henne lavere karakterer enn det hun egentlig fortjener, som straff for at hun anga Howard Robinson i fjor høst. Andrea Morin hevder også at hun ble frarådet å gjøre noe ut av saken da hun først kontaktet rådgiverne ved universitetet like etter hendelsen i fjor.

Howard Robinson krever nå å få stillingen sin ved universitetet tilbake. Han mener scenene som utspilte seg under forelesningen 10. september i fjor skyldtes at han slet med ikke å tisse på seg som følge av en forstørret prostata og andre medisinske problemer.

Powered by Labrador CMS