Det er via bilde- og filmdelingsappen Snapchat at sexvideoen fra biblioteksområde i første omgang skal ha blitt spredd. Dette bildet er kun ment som illustrasjon, og har ingenting med den aktuelle saken å gjøre. Foto: piqsels.com

Sex-akt ble filmet på universitetsbibliotek: Nå spres videoen i sosiale medier

Sexvideo. En video av seksuell karakter, som er filmet inne på et av Nord universitets biblioteksområder, deles nå i sosiale medier.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

— Vi er gjort kjent med at det foreligger en Snapchat-video, og vi ser at den er fra biblioteket, sier lederen for Nord universitets organisasjonsavdeling, Arne Brinchmann, til Avisa Nordland.

Kommunikasjonsleder ved Nord universitet, Tor Dybdal-Holthe, skriver følgende i en tekstmelding til Khrono lørdag ettermiddag: «Organisasjonssjef Arne Brinchmann har kommentert saken i Avisa Nordland, og vi henviser til de kommentarene.»

Vi har opprettet dialog med studentene for å kartlegge om dette er et engangstilfelle eller om det er noe som er under utvikling

Arne Brinchmann

Har anmeldt hendelsen

Sexvideoen, som AN fik tips om for en tid tilbake siden, viser to personer i seksuell aktivitet inne på et av grupperommene på biblioteksområdet til Nord universitet.

Fredag valgte universitetet å anmelde hendelsen til politiet.

— Dette er noe som ikke skal skje på et offentlig sted, sier Brinchmann, som samtidig understreker at universitetet ikke kjenner til omstendighetene rundt spredningen av videoen.

— Vi har opprettet dialog med studentene for å kartlegge om dette er et engangstilfelle eller om det er noe som er under utvikling. Vi ønsker at Nord universitet skal være åpent og tilgjengelig for studentene, poengterer Brinchmann videre.

Ingen identifikasjon

Han legger til at universitetsledelsen ikke vet noe om når videoopptaket er gjort, og at det for det de vet kan være et halvt år siden hendelsen skjedde.

Brinchmann kjenner heller ikke til at det foreligger noen som helst identifikasjon av de involverte partene.

I tillegg til å ha prøvd å få kontakt med universitet, har Khrono også prøvd å komme i kontakt med Studentorganisasjonen ved Nord universitet. Heller ikke de har besvart våre henvendelser lørdag.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS