Stine Ellinggard fra Institutt for estetiske fag har fått årets underviserpris ved OsloMet. Foto: Skjalg Bøhmer Vold/OsloMet

Priser til ansatte på OsloMet

Priser. Universitetslektor Stine Ellinggard er årets underviser ved OsloMet.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisen «Årets underviser» på OsloMet går til universitetslektor Stine Ellinggard fra Institutt for estetiske fag. Studentleder Ola Gimse Estenstad delte ut prisen under et arrangement for ansatte 22. august. Han fortalte om en lærer som evner å motivere studentene og skaper et ekstra sterkt engasjement.

Det ble også delt ut en formidlingspris, som i år går til forskningsgruppen Samfunnsernæring.

Professor Marit Haldar ved Institutt for sosialfag fikk FoU-prisen, mens årets arbeidsmiljøpris fikk to mottakere; Halvor Spetalen fra Institutt for yrkesfaglærerutdanning og Trine Johnsrud ved fakultetsadministrasjonen på LUI på Kjeller, samt OsloMets bedriftsidrettslag.

Pris for forskning

Om Haldar sier juryen at hun viser sjeldent innovativt forskningsinitiativ. Hun har utviklet ny metodologi, og har klart å kombinere anvendt forskning og grunnforskning på en enestående måte, heter det. I begrunnelsen pekes det blant annet på at Haldar i 2018 etablerte den tverrfaglige forskergruppen WATT som forsker på velferdsteknologi rettet mot sosialt isolerte mennesker. I løpet av kort tid har gruppen fått til tett samarbeid med internasjonalt ledende forskergrupper innen helseteknologi, kommuner, frivillig sektor og næringslivet, skriver juryen.

Skapere av godt miljø

Halvor Spetalen og Trine Johnsrud, som begge jobber på Kjeller, får arbeidsmiljøprisen for sin evne til å sette i gang ulike tiltak som forbedrer arbeidsmiljøet og som inkluderer alle i miljøet, både faglige og administrativt ansatte.

OsloMets bedriftsidrettslag får også arbeidsmiljøpris for sitt arbeid for et fysisk helsefremmende arbeidsmiljø, og for å få gjort mye for mange med få midler.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS