Ansettelser

Nye dekaner ved Høgskolen i Innlandet

Eli Bø og Leif Holst Jensen tilbys stillinger som dekaner ved Høgskolen i Innlandet, melder høgskolen i en pressemelding.

Det er ansatt to nye dekaner ved Høgskolen i Innlandet.
Det er ansatt to nye dekaner ved Høgskolen i Innlandet.
Publisert

— De to vil lede fakultetene våre som driver utdanning og kunstnerisk utviklingsarbeid innen blant annet film, tv, animasjon, Virtual Reality (VR) og spill, sier styreleder ved høgskolen, Maren Kyllingstad, i en pressemelding fra Høgskolen i Innlandet tirsdag.

— De har spennende og relevante faglige bakgrunner som gjør dem godt kvalifiserte for lederstillingene, legger hun til.

Prorektor i Sverige

Eli Bø tilbys jobben som dekan ved Den norske filmskolen. Hun er 59 år og er i dag prorektor ved Stockholms konstnärliga högskola (SKH) hvor hun også er professor i Production Design.

Bø er utdannet ved The National Film & Television School (NFTS) i Storbritannia og ved Arkitekthøgskolen i Oslo.

Etter mange år med filmarbeid var hun med å etablere bachelorstudiet i produksjonsdesign på Den norske filmskolen i 2005.

Erfaring fra tv-bransjen

Leif Holst Jensen tilbys stillingen som dekan ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi. Han er 56 år og jobber som daglig leder i Oslo filmfond.

Holst Jensen har mastergrad i strategisk ledelse, produsentutdanning fra NRK og mellomfag i medier og kommunikasjon.

Fra 2015 til tidligere i år var han instituttleder (tidligere dekan) for film og medier ved Høyskolen Kristiania – Westerdals.

– Mediebransjen er i endring og vi må stadig tilpasse oss slik at utdanningene våre er relevante for bransjen. De to nye dekanene vil med sin bakgrunn og erfaring kunne bidra sterkt til vår videre utvikling, sier rektor Peer Jacob Svenkerud.

Powered by Labrador CMS