Valgt inn i NTNU-styret

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingvill Stuvøy er valgt inn i NTNUs styre og skal representere de midlertidig ansatte fra høsten av.

Det skriver Universitetsavisa.

Ingvill Stuvøy er postdoktor ved NTNU og er valgt inn som ny representant i styret.

Stuvøy er postdoktor ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap. Med seg som vara inn i styret får hun Håvard R. Karlsen, stipendiat ved Institutt for psykologi.

Fire personer stilte til styrevalget i midten av mars.

I valgkampen sa Stuvøy til Universitetsavisa at hun hadde fire saker hun ville kjempe spesielt for dersom hun ble valgt inn i styret.

Blant annet at unge og midlertidige forskere må få mulighet til å stille sine egne forskningsspørsmål, hun vil se nærmere på hva fokuset på konkurranse gjør med arbeidsmiljøet, sette undervisning høyere på dagsorden og jobbe for reell medvirkning og medbestemmelse.

Stuvøy tar nå over stafettpinnen fra stipendiat Ewa Morsund, som har representert de midlertidig ansatte i året som har vært.

De midlertidiges representanter og de to studentrepresentantene i NTNU-styret velges kun for ett år om gangen, i motsetning til ansattrepresentantene og de eksterne.

Valg på nye studentrepresentanter skal skje om ikke lenge. Fristen til å melde sitt kandidatur har blitt utsatt, da det ikke har kommet inn nok kvinnelege kandidater, skriver Universitetsavisa. Ny frist er 8. april.

(Ragnhild Vartdal / Khrono)

Powered by Labrador CMS