Nytt om folk

Audhild Kvam slutter i Sit

Administrerende direktør Audhild Kvam forlater Sit for å tiltre stillingen som konsernsjef i nettselskapet Tensio.

Audhild Kvam skal slutte i sin stilling hos Sit.
Publisert Oppdatert

Onsdag denne uken orienterte Audhild Kvam styret i Sit, samskipnaden for studentene i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, om at hun skal slutte i stillingen som administrerende direktør. Hun går videre til Tensio som konsernsjef, der hun tiltrer 1. mars. 

Det er ikke bestemt en sluttdato for stillingen per dags dato, opplyser samskipnaden i en pressemelding. Det samme gjelder for Kvams verv som styreleder i Samskipnadsrådet. 

— Styret i Samskipnadsrådet vil på sitt desember-møte ta stilling til hvordan prosessen skal legges opp for å gjennomføre valg av ny styreleder i Samskipnadsrådet. Enn så lenge fortsetter Kvam som administrerende direktør i Sit og styreleder i Samskipnadsrådet, opplyser Fam Karine Heer Aas som er fungerende sekretariatsleder i Samskipnadsrådet på e-post til Khrono. 

Kvam tiltrådte som styreleder i Samskipnadsrådet i november i 2022. 

Eksepsjonell leder

Styret vil snart komme sammen for å finne en arvtager for Kvam. Monja Lien Jakobsen, styreleder i Sit, sier hun er takknemlig for Kvams periode hos Sit. 

— Audhild har vært en eksepsjonell leder for Sit, med en klar visjon og et sterkt fokus på samarbeid, ikke minst med studentene. Vi er takknemlige for hennes utrettelige innsats og ønsker henne alt det beste i hennes nye rolle, sier Lien Jakobsen.

Audhild Kvam synes selv det har vært en vanskelig beslutning å forlate Sit etter snart seks år i direktørstolen.

— Årene i Sit har vært utrolig givende, og jeg er stolt over å ha bidratt til organisasjonens utvikling og vår nye strategi. Jeg har blitt fantastisk glad i Sit sine medarbeidere, samfunnsoppdraget og ikke minst satt pris på et nært samarbeid med studentene. Selv om jeg nå tar fatt på nye utfordringer hos Tensio, vil jeg alltid følge Sit med stor interesse, sier Kvam.

Powered by Labrador CMS