Debatt ● hilde singsaas

DFØ tar kritikken på alvor

Det er synd å høre om de negative erfaringene som trekkes fram, skriver DFØ-direktør Hilde Singsaas som svar på kritikken mot DFØs økonomisystem.

Hilde Singaasm direktør for Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, svarer på kritikken.
Hilde Singaasm direktør for Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, svarer på kritikken.

Denne teksten er et debatt­inn­legg. Inn­holdet i teksten uttrykker forfatterens egen mening.

Instituttleder ved Institutt for filosofi, idé- og kunsthistorie og klassiske språk (IFIKK), Tor Egil Førland, retter kritikk mot DFØ og DFØs systemer.

Vi tar dette på alvor og er i kontakt med Universitetet i Oslo for å avklare hvordan vi sammen kan løse problemene.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

Vi synes det er synd å høre om de negative erfaringer han trekker fram. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre, og ønsker alltid å bruke tilbakemeldinger fra brukerne til å forbedre tjenestene våre.

Helt fra vi startet samarbeidet med BOTT-universitetene har vi jobbet med utvikling og fortløpende forbedring av tjenestene.

Vi har avtalt et eget møte med ledelsen ved Universitetet i Oslo slik at vi får en oppdatert gjennomgang av utfordringene, blant annet når det gjelder utbetalinger til utenlandske oppdragstakere. Er problemene knyttet til systemene, strengere internasjonale sikkerhetskrav til utbetalinger, organisering og arbeidsdeling eller andre forhold?

Vi har allerede en prioriteringsplan for hva som skal forbedres framover, men det kan være at rekkefølgen bør endres eller nye behov inkluderes.

Vi ønsker naturligvis at våre kunder skal være fornøyde, og vi ser fram til det videre samarbeidet for at løsningene våre i enda større grad skal oppfylle universitetenes behov.

Powered by Labrador CMS