Hovedtaler var rektor Hanne Solheim Hansen. Foto: Nord universitet
Forskningstalen ble holdt av førsteamanuensis og idrettsforsker Anne Tjønndal, Fakultet for samfunnsvitenskap. Foto: Nord universitet
11 doktorer av 28 møtte til Akademisk årsfest 2019 ved Nord universitet. Foto: Nord universitet
Professor Grete K. Hovelsrud, Fakultet for samfunnsvitenskap vant universitetets forskningspris for 2019. Foto: Nord universitet

Akademisk fest ved Nord universitet

Markering. Tirsdag 24. september feiret Nord universitet seg selv med utdeling av en rekke priser, samt markering for universitetets 28 nye doktorer.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 24.september inviterte Nord universitet til Akademisk årsfest 2019. Her skulle de hedre de som har disputert i løpet at året, og man kåret og hedret vinnerne av årets forsknings- og innovasjonspris, formidlingspris og læringsmiljøpris.

Dette er universitetets Oscar-utdeling, slo universitetet fast i sin invitasjon.

28 doktorander

11 doktorer av 28 møtte til fram. De som ikke møtte er ute på reiser. Nord universitet har hatt gode tall på doktorgrader de siste årene, denne dagen ble det gjort ekstra stas på de som har sørget for dette, nemlig doktorene selv.

Dagens hovedtaler var rektor Hanne Solheim Hansen.

Ingelin Noresjø (KrF) og fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse hilste fra Nordland og forskningstalen ble holdt av førsteamanuensis og idrettsforsker Anne Tjønndal, Fakultet for samfunnsvitenskap.

Prisvinnere

Professor Grete K. Hovelsrud, Fakultet for samfunnsvitenskap vant universitetets forskningspris for 2019.

Anne Tjønndal fikk også Formidlingsprisen 2019.

Læringsmiljøprisen 2019 gikk til Wenche Sørmo, førsteamanuensis i naturfagdidaktikk (faggruppe GLU), Karin Stoll, førstelektor i naturfagdidaktikk, (faggruppe BLU) og Mette Gårdvik, førstelektor i fagdidaktikk, kunst og håndverk – alle tre er ansatt på Nesna, men er for tiden i Alaska.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS