jobbskifte

Munkeby slutter som direktør ved NTNU

Organisasjonsdirektør Ida Munkeby gir seg i stillingen senest neste sommer.

Organisasjonsdirektør Ida Munkeby har de siste årene måttet håndtere flere personalsaker, blant annet Eikrem-saken og konflikten ved daværende Institutt for historiske studier

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ida Munkeby har vært organisasjonsdirektør ved NTNU siden 2012. Nå ønsker hun å gi seg.

Dette skriver Universitetsavisa, som siterer en melding lagt ut på NTNUs intranett. der kommer det frem at Munkeby nå i september har varslet rektor Anne Borg om at hun ønsker avløsning fra stillingen. Hun kommer til å fratre senest til sommeren.

Nye oppgaver

— Det er en tid for alt, sier Munkeby selv i meldingen, og sier at det ikke ligger noen dramatikk blant beslutningen.

— Jeg går snart inn i mitt niende år som organisasjonsdirektør, og nå har jeg rett og slett lyst til å påta meg andre oppgaver og jobbe litt mer i dybden en stund. Jeg står imidlertid på for fullt helt til jeg får avløsning.

Ifølge meldingen ønsker hun å fortsette i en annen stilling ved NTNU, men det er ikke bestemt hvilken rolle og oppgaver hun vil få.

Skal ansette mange ledere

Som Khrono har skrevet, skal det ansettes ledere i 14 stillinger ved NTNU, både prorektorer, viserektorer og dekaner. Munkeby sier i meldingen at hun synes det passer godt å fratre samtidig som disse lederne blir ansatt, slik at den som skal overta som organisasjonsdirektør får være med på etableringen av en ny ledergruppe.

Som Khrono har skrevet har Munkeby ledet beredskapsarbeidet ved NTNU under korona-pandemien.

Powered by Labrador CMS