OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jeg har vært journalist i Khrono siden februar 2019. Først i Oslo, nå i Bergen. Før det jobbet jeg en periode med debatt og kommentar i Dagbladet.

Jeg tar veldig gjerne imot tips, og kan nås på epost: amanda@khrono.no, på telefon: +47 90697727 og på Signal-appen.

Jeg har min utdanning fra Universitetet i Oslo, hvor jeg tok en bachelorgrad i statsvitenskap og Universitetet i Bergen hvor jeg tok en master i filosofi. Jeg har også tatt IB ved UWC Atlantic College i Wales, og gått et år på Nansenskolen i Lillehammer. Jeg er veldig glad i å møte nye mennesker, synger i kor, og elsker dyr.

Jeg var aktiv i ungdomspolitikk og studentpolitikk i flere år, og har alltid hatt en sterk interesse for samfunn, politikk og verdispørsmål. Dette preger nok sakene jeg skriver. Jeg er opptatt av å få til gode samtaler og intervjuer. Dermed er det også viktig for meg å skape tillit og ha god kommunikasjon med kilder.

Jeg mener mediene, og også Khrono, har en moralsk forpliktelse til å beskytte sannhet, løfte fram viktige historier som kan føre til endring, tørre å stille de vanskelige og uventede spørsmålene, og å være en vaktbikkje mot maktmisbruk.

Powered by Labrador CMS