Michalsen ny viserektor ved UiT

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Førstelektor ved Handelshøgskolen UiT, Bård Borch Michalsen, er ansatt som ny viserektor ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet (UiT). Det skriver UiT selv i en pressemelding.

UiT har to viserektorer, en i Alta og en i Harstad. Sveinung Eikeland har arbeidssted i Alta, mens Kriss Rokkan Iversen hadde samme rolle i Sør-Tromsø. Hun ble nylig valgt som nestleder i Miljøpartiet de grønne. Bård Borch Michalsen er ansatt i stillingen fra 1. juni 2020 og skal følge åremålsperioden til rektor Anne Husebekk, som går frem til 31. juli 2021.

Michalsen jobber ved UiT Handelshøgskolen i Harstad og underviser primært i ledelse, prosjektledelse og kommunikasjon. Han har i tillegg lang erfaring som journalist og redaktør for ulike mediehus i landet, blant annet i Harstad tidende.

– Jeg er begeistret for UiT som institusjon – som en drivkraft i nord, og jeg gleder meg over at jeg får anledning til å bidra til en fortsatt positiv utvikling av UiT og til et enda tettere samspill med samfunns- og næringsliv i Sør-Troms og Nordland, sier Michalsen i pressemeldingen.

(Hilde Kristin Strand / Khrono)

Powered by Labrador CMS