30-åring blir adm.dir for studentsamskipnad

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret i Studentinord har 30. april 2020 ansatt Kristian Brunsvik Olsen som ny administrerende direktør i Studentinord - Nord studentsamskipnad. Studentinord er studentsamskipnad for studentene ved alle Nord universitets studiesteder i Trøndelag og Nordland, og ved Politihøgskolen avdeling Bodø.

Brunsvik Olsen tiltrer stillingen 1. juni 2020.

Kristian Brunsvik Olsen

Kristian Brunsvik Olsen er 30 år og kommer fra stillingen som økonomisjef i Widerøe Technical Services AS. Han er utdannet ved Nord universitet med en Master of Science in Business med spesialisering innenfor entreprenørskap og innovasjonsledelse.

Han har solid erfaring fra bank- og finansbransjen, og fra luftfart, heter det i en pressemelding.

— Han er en positiv og energirik person som viser svært gode evner til å tenke strategisk. Vi er overbevist om at han kommer til å få til mye for studentene fremover, sier avtroppende styreleder Karoline Wik, som har ledet tilsettingsutvalget, og styreleder Anders Drangeid.

— Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben. Studentinord har et viktig samfunnsoppdrag og betyr veldig mye for studentene. Tilbudet til samskipnaden var svært viktig for meg under min studietid, og jeg ser frem til å være med å utvikle organisasjonen, og ta tak på nye utfordringer. Men ikke minst gleder jeg meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, folkene og studentene jeg skal jobbe sammen med, uttaler den påtroppende administrerende direktøren Kristian Brunsvik Olsen.

(Amanda Schei / Khrono)

Powered by Labrador CMS