Direktør vil bli politisk rådgiver

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anne Husebekk, rektor ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet (UiT) skal ansette en politisk rådgiver. Når søkerlisten nå er offentliggjort, finner man navnet til tidligere kommunikasjonsdirektør ved UiT, Asbjørn Bartnes, på den.

– Dette ser ut som ei spennende stilling. Jeg har søkt for å komme i posisjon til å finne ut mer om jobben, og om det er noe for meg, sier Bartnes til iTromsø.

Bartnes er en av tjue søkere til stillingen. I dag er han kommunikasjonsdirektør i Tromsø politidistrikt. Der har han arbeidet i 2,5 år.

Husebekk har tidligere sagt til iTromsø at det i universitets- og høgskolesektoren er knyttet stor oppmerksomhet og konkurranse rundt studenter og ansatte.

— Universitetet skal fremstå som attraktivt og med god kvalitet som er kjent og blir brukt av blant andre politikere, beslutningstakere og departementer, sier Husebekk.

Da stillingen ble lyst ut var oppgavene blant annet å bistå rektor i det strategiske kommunikasjonsarbeidet, og utforme rektors budskap som formidles i taler, presentasjoner og kronikker.

(Hilde Kristin Strand / Khrono)

Powered by Labrador CMS