Høiskar fortsatt leder for SAIH

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sunniva Folgen Høiskar skal lede SAIH i ett år til. Det ble klart da SAIH - Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefond - hadde digitalt årsmøte i helgen.

Høiskar sier til egne nettsider at hun synes det var rart å bli valgt over Zoom, men gleder seg til å ta fatt på et nytt år som leder.

— Jeg er utrolig glad i organisasjonen og veldig takknemlig for å få tillit til å ta fatt på enda et år som leder. Jeg ser frem til å jobbe videre med de lange linjene i SAIH. Arbeidet til våre fantastiske partnerorganisasjoner utgjør en stor motivasjon og inspirasjon i hverdagen, og derfor er arbeidet med SAIHs nye utviklingsstrategi selve drømmeoppgaven i den kommende perioden, sier Høiskar.

SAIH ble stiftet i 1961, og har «utdanning for frigjøring» som motto. Norske studenter studenter organisajsonens arbeid gjennom SAIH-tierne, som man betaler sammen med senmesteravgift.

Årsmøtet valgte også to nestledere. Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa har begge vært aktive i SAIH siden 2018 og innehar i dag lederverv i sine lokallag i henholdsvis Oslo og Bergen.

(Hilde Kristin Strand / Khrono)

Powered by Labrador CMS