Ny prorektor for to år

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amund Langøy har siden 18. mars vært konstituert i stillingen som prorektor for utdanning på NLA Høgskolen, og med virkning fra 1. juli i år blir dette permanent for de neste to årene.

Amund Langøy.
Amund Langøy.

— Jeg er svært glad og fornøyd med at Langøy ønsker å gå inn i dette arbeidet, sier rektor Egil Morland, i en pressemelding fra NLA Høgskolen.

— Når vi nå for alvor skal inn i prosessen med Nokut er det viktig å ha kontinuitet i ledergruppen. Stabilitet, sammen med forankring i ledelsen i alt som skjer ved høyskolen, er et kritisk punkt i enhver organisasjon, legger han til.

Det heter i pressemeldingen at Langøy vil ha et helthetlig ansvar for utdanningsvirksomheten ved NLA, og et spesielt ansvar for ledelsen av arbeidet med studieutvikling og utdanningskvalitet, fortelle rektor.

— Det er med stor ydmyket at jeg tar imot denne utfordringen, og samtidig ønsker jeg å takke alle som har bidratt ekstra denne våren til at vi har klart å håndtere de utfordringene denne perioden har gitt oss, sier Langøy.

Han forteller at det fremover blir viktig å koble utdanning og forskning tett sammen og han ser frem til et godt samarbeid om dette med prorektor for forskning og utvikling, Torgeir Landro.

Svenning Bjørke, som har vært i prorektorrollen de sistene årene har siden 12. mars hatt en rolle som beredskapsleder. Bjørke vil nå gå inn i en rolle der han arbeider for rektor inn mot etablering av nye campus i Oslo og Bergen. I tillegg vil han arbeide med NOKUT sitt tilsyn og for Langøy med tildelte oppgaver.

(Eva Tønnessen / Khrono)

Powered by Labrador CMS